Henkilöstö

Vastaanottomme tavoitteena on tarjota sinulle korkealaatuista suunterveydenhoitoa ilman pelkoa. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi klinikallemme. Olemme sitoutuneet tekemään kaikkemme että hoitokäyntisi sujuisi mahdollisimman miellyttävästi.

Henkilökunta

 

Hammaslääkärit

Katariina Ahonen

Katariina@hammashuippu.fi

Hoidan mielelläni kaikenikäisiä potilaita ja teen perushammashoitoja, sekä vaativampaa kirurgiaa. Implantti ja mikrokirurgia sekä hampaanpoistot ovat lähellä sydäntäni.

Olen jatkokouluttautunut lisäksi botuliinipistoksiin, joita käytän purennallisten kiputilojen ja migreenin hoitoon.

Toivon että pystyn omalta osaltani vähentämään hammaslääkäripelkoa ja edistämään suunterveyttä.

Marko Ahonen

Marko@hammashuippu.fi

Kliinisenä erityisosaamisenani on uudella digitaalitekniikalla toteutetut keraamiset paikat, proteetiikka, purennan kuntoutukset, kalvo-oikominen ja esteettinen hammashoito.

Jatkokoulutan muita hammaslääkäreitä oman koulutusyrityksen kautta yli 200 tuntia vuodessa Suomessa ja ympäri maailmaa. Luennoin myös yliopistoissa digitaalitekniikan käytöstä hammashoidossa.

Tämän lisäksi tykkään tehdä perushammashoitoa ja hoitaa särkypotilaita.

Riikka Vikstedt
Riikka@hammashuippu.fi

Teen monipuolista kokonaishammashoitoa. Erityisosaamiseni ovat vaativat juurihoidot. Hoidan mielelläni myös särky- ja pelkopotilaita sekä lapsipotilaita. 

 

Raita Pohjola
Raita@hammashuippu.fi

Teen laajasti perushammashoitoa, erityisosaamisenani on parodontiitin leikkaushoito. Osaamiseeni kuuluvat hampaiden poistot, keraamiset kruunut, sillat, implanttikruunut ja irtoproteesit, juurihoidot ja pienkirurgiset toimenpiteet sekä särky- ja paikkaushoito. Hoidan myös hammashoitopelkoa. Pyrin luomaan turvallisen ja kuuntelevan tunnelman ja hoitamaan suuta kokonaisuutena potilaan elämäntilanteen ja yleisterveyden huomioiden.

 

Kia Orhanen

Teen kattavasti perushammashoitoa ja protetiikkaa (mm. keraamiset paikat ja kruunut, irtoproteesit ja implantit). Esteettinen hammashoito on lähellä sydäntä. Minulla on myös hammasteknikon koulutus, mikä antaa lisänäkemystä erityisesti protetiikkaan. Vastaanotollani pyrin rentoon ja asiakaslähtöiseen kohtaamiseen. Hoidan mielelläni kaikenikäisiä potilaita, myös pelko- ja särkypotilaita.

 

 

Janne Paasovaara

Vastaanotollani huomioin asiakkaan toiveet ja tilanteen kokonaisvaltaisesti. Teen monipuolisesti perushoitoja, jonka lisäksi hoidan mielelläni särkypotilaita. Olen erityisen kiinnostunut suukirurgisista toimenpiteistä, kuten tavanomaisista sekä leikkauksellisista hampaiden poistoista. Lisäksi kiinnostuksen kohteenani ovat kiinteä protetiikka ja keraamiset täytteet (kuten kruunut, sillat ja implantit). Rauhallinen työskentelytapani sopii hyvin myös pelkopotilaille. Hoidan mielelläni kaikenikäisiä. Hoitokäyntieni tavoitteena on tyytyväinen asiakas.

 

 

 

 

 

Suuhygienistit

Mira Neste
Mira@hammashuippu.fi

Työnkuvaani kuuluu iensairauksien ehkäisy, hammaskivenpoisto, kiinnityskudossairauksien hoito
sekä ylläpitohoidot, värjäymien poistot, kotivalkaisukalvot sekä hammaskorujen kiinnitykset ja poistot.

Tavoitteeni on asiakkaan tarpeita ja toiveita huomioiva laadukas ja hellävarainen hoito. Toiveesta, ja tarpeen sitä vaatiessa, hoito onnistuu puudutuksessa.

Hoidan mielelläni kaiken ikäisiä potilaita myös pelkopotilaat ovat tervetulleita. Työskentelyn lomassa sanoitan hoidon kulkua, ettei mikään toimenpide pääsisi säikäyttämään tai tulisi yllätyksenä. Tavoitteena on rento, potilaslähtöinen, mutta ammatillinen hoitokokemus.

Anniina Erkkilä
info@hammashuippu.fi

Työtehtäviini kuuluu erityisesti hammaskiven poisto ja iensairauksien hoito, hampaiden valkaisu, hammaskorun kiinnitys sekä soodapuhdistus.
Vastaanotolla kivunlievitys on mahdollista.

Hoidan asiakkaita aina yksilöllisesti ja hellävaraisesti asiakasta kuunnellen. Vastaanotollani pyriin kivuttomaan ja mahdollisimman miellyttävään hoitokokemukseen.

Tavoitteena on löytää yksilölliset keinot ja välineet terveen suun ylläpitoon.

 

 

 

 

Hammashoitajat

Heidi Piispanen
Info@hammashuippu.fi

Marjo Seppänen
Info@hammashuippu.fi

Sari Hiittu
Info@hammashuippu.fi

        

Laura Auvinen
Info@hammashuippu.fi

 

Laura Sillanpää
Info@hammashuippu.fi